Tisztelt Látogató!

Felismerve az összefogás jelentőségét 2005-évben megalakítottuk a Munkavédelmi, Foglalkozás-egészségügyi, Tűzvédelmi és Környezetvédelmi szakemberek, vállalkozások egyesületét – az MFTK Egyesületet -, amelynek jelen pillanatában az egész ország területéről közel 170 fő tagja van, köztük számos intézmény és gazdálkodó szervezet.

Az Egyesület támogatói közzé várjuk a vállalkozásokat és az Intézményeket, a gazdálkodó szervezeteket stb. is, az Egyesület nyitott, így abba bárki tagként vagy esetleges támogatóként beléphet, a rendezvényeinken részt vehet.

Az egész ország területén Nyíregyházi központtal és két szekcióban – Nyíregyházán és Budakalászon – tevékenykedünk, segítjük információkkal a tagjainkat, a vállalkozásokat, intézményeket.

Interneten évente közel 250 alkalommal tájékoztatjuk állandóan a friss jogszabályi változásokról és egyéb aktuális információkról a Tagokat.

Évente min. 4 – 4 alkalommal – a két szekció helyszínén – a Tagok részére térítésmentes konferenciát és minimum kétszer – részben önköltség térítéses – szakmai tanulmányutat szervezünk.

Pl. jártunk az AUDI, a SUZUKI, az Opel gyárakban, a Mátrai Erőműben, a Paksi Atom Erőműben, a Borsodi Sörgyárban, az Országházban, a Gödöllői kastélyban, az Etyeki Korda Filmstúdióban, a Bősi Erőműnél, a Pécsi Zsolnay Manufaktura Zrt-nél és még számos helyen.

Célunk:

  • A mindennapi életünk biztonságának elősegítése a munka-, tűz-, környezetvédelem és a munka-egészségügy eszközeivel
  • Szervezni és összefogni a munka-, tűz-, környezetvédelem és a foglalkozás-egészségügy területén tevékenykedő személyeket, vállalkozásokat, szervezeteket

Ennek érdekében a jővőben is évente

  • nyolc esetben szakmai értekezletet, konferenciát, megbeszélést szervezünk
  • szakmai tanulmányutat tervezünk évente két alkalommal
  • folyamatos tájékoztatást adunk az aktuális kérdésekről stb.

Legyen a csapatunk tagja, hiszen aki a munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, foglalkozás-egészségügyi szakmai ismeretekkel nem naprakész, az lemarad illetve a vállalkozása nagyobb esélynek van kitéve a jogszabály nem ismerete miatt az esetleges hatósági eljárásoknak!

JOGSZABÁLYOK változásainak a dömpingje várható, Mi biztosítjuk a folyamatos és friss információkat!

Köszönettel vesszük a vállalkozások, gazdálkodó szervezetek Tagsági vagy Tiszteletbeli tagsági viszonyon keresztül történő támogatását, amellyel hatékonyabbá tehetjük a biztonságosabb munkavégzést és információ átadást a Tagjaink felé.

Hogyan lehet belépni?

Lehet Tiszteletbeli Elnökségi tagnak is lenni, amely szintén feljogosítja a belépőt valamennyi folyamatos információ megszerzésére.

A mellékelt jelentkezési lapot kitöltve vissza kell küldeni a fenti címünkre, célszerű eljönni a legközelebbi konferenciára, megbeszélésre és regisztrálás valamint a tagdíj befizetése után minden egyesületi tevékenységünkben aktívan részt vehet.

A működés szabályairól részletes információ a most megújult www.mftk.hu honlapon található.

Mennyi a tagdíj?

Az éves tagdíj sávosan van meghatározva, a vállalkozástól és alkalmazástól függően az alábbiak szerint jelenleg:

2014. január hó 01-től az MFTK tagdíj táblázat:
/ A Közgyűlés 2013. április hó 22-én jóváhagyta /
1. Nem szakmai intézmények, szervezetek és vállalkozások, egyéb támogatók 3.000 Ft/hó 36.000 Ft/év
2. Szakmai szervezetek / Zrt, Kft, Bt / 2.200 Ft/hó 26.400 Ft/év
Az 1-2-es csoportnál max. 2 fő lehet MFTK tag a fenti tagdíj összegéért, akiknek a részvétele biztosított a rendezvényeken, a többi létszám után már pluszként a 4.-ik kategóriájú tagdíjat kell megfizetni.
3. Szakmai egyéni vállalkozások 1.500 Ft/hó 18.000 Ft/év
4. Alkalmazottak és magánszemélyek 1.300 Ft/hó 15.600 Ft/év

Havi tagdíj fizetés nincs, csak éves fizetési lehetőség.

FIGYELEM: A számla alkalmazott és magánszemély / 4-ik sor / esetén a belépő tag nevére kerül kiállításra és nem a munkáltató címére!

Az Információs Adatbázisunkban jelenleg már közel 17 giga mennyiségű adat van, amelyhez minden tagtárs hozzájuthat, amennyiben legalább 100-200 MB mennyiségű általa felajánlott bármely szakterületet érintő anyaggal hozzájárul, amelyet előzetesen CD-én kell megküldeni az Egyesület Elnöke részére / öt db üres DVD-vel / és azt követően a korábbi valamennyi anyagot megkapja a jelentkező Tagtárs.

Amennyiben a fenti rövid tájékoztató felkeltette érdeklődését, akkor szívesen látjuk az Egyesületünk tagjai sorában, kérjük küldje vissza minél előbb a jelentkezési lapot!

Minden érdeklődő és támogatási lehetőséget köszönettel veszünk!

Az Egyesület nevében megköszönöm, ha a tevékenységünket és bekapcsolódás lehetőségét propagálja, mivel többen jobb eredményeket tudunk elérni.